Webinar om Artist-in-Residence og nettverk

Troms og Finnmark fylkeskommune inviterer til et webinar om Artist-in-Residence med Hanna Isaksson, daglig leder i Resurscentrum för Konst i Norrbotten og prosjektleder for Swedish-Lapland A-i-R. 

Dato
1. desember 2022
Tid
13:00 - 14:15
Sted
Teams

Prosjektet Swedish-Lapland AiR ble etablert for å bygge opp et regionalt og internasjonalt nettverk for residenser i Norrbotten.  Målet har vært å få i gang program på sju steder i regionen: Luleå, Boden, Jokkmokk, Haparanda, Kiruna, Övertorneå og Pajala. Hanna Isaksson vil fortelle om arbeidet med Swedish-Lapland AiR og hvilken rolle residens kan spille  i forbindelse med utvikling av samarbeid mellom kunstnere, kunstinstitusjoner og kommuner. Hun vil fortelle om Swedish Artist Residency Network (SWAN), et tverrfaglig nettverk av residenser i Sverige. Sammen med Theresa Lekberg fra SWAN nettverk, vil Isaksson også fortelle om  prosjektet Emergency Residencies, et artist-in-residence program for ukrainske og russiske kunstnere, som SWAN nettverket koordinerer.

Meld deg på seminaret

Påmeldingsfrist: 30. november

Troms og Finnmark fylkeskommune eier og driver gjesteatelieret på Troms fylkeskultursenter i Tromsø og gjesteatelieret i Vadsø. Gjesteatelierordningene er en del av fylkeskommunens strategi for å øke internasjonalt samarbeid og støtte utvekslingsmuligheter for kunstnere og institusjoner i regionen.

Arrangør

Troms og Finnmark fylkeskommune

Kontakt

Jasmina Bosnjak
Til toppen