Utsyn Nord: Innovasjon i offentlig sektor

En tekstplakat med den grafiske profilen for Utsyn nord.  - Klikk for stort bildeI dette webinaret har fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo invitert en rekke offentlige aktører og innovasjonsmiljøer til å snakke om innovasjon i offentlig forvaltning.

Dato
14. januar 2021
Tid
10:00 - 12:30
Sted
Teams

I Troms og Finnmark står vi ovenfor en krevende demografi, der særlig distriktskommunene opplever fraflytting. Dette, kombinert med en aldrende befolkning, betyr at det blir færre igjen til å skape framtidens løsninger.

Fylkeskommunens ønske – og mål – er å tilrettelegge for flere innovasjonsprosjekter i kommunene. Gjennom innovasjon kan man både frigjøre ressurser, få flere varme hender i en presset helse- og omsorgstjeneste, samt utvikle et sterkere privat næringsliv.   

Webinaret er en del av satsningen Utsyn Nord. Utsyn Nord er Troms og Finnmark fylkeskommunes viktigste verktøy for samfunnsdialog.

Se programmet her (PDF, 122 kB)

Webinaret streames direkte via vår web-TV

Les mer om Utsyn Nord her

Webinaret i dag tolkes til nordsamisk via Interactio.

Hør via nettleser her

Last ned Interactios Easy-To-Use app for android her

Eller for Apple her

For best opplevelse anbefaler vi å høre oversettelsen via App på din telefon og følge video i nettleser på din datamaskin.

Du kan også høre oversettelsen i din nettleser, ved og åpne denne videostrømmen i en fane, og nettsiden https://event.interactio.io/ i en annen fane.

I begge tilfeller bør du dempe lyden i videovinduet, da denne er Norsk og ikke oversettelsen.

Eventkoden er: Innovasjon

Arrangør

Troms og Finnmark fylkeskommune
Til toppen