Kvenseminaret 2021

Vi inviterer til kvenseminar 3. november. I år blir det et fysisk seminar på Radisson Blu Hotel i Tromsø.

Dato
3. november 2021
Tid
10:00 - 16:00
Sted
Radisson Blu Hotel, Tromsø

Følg seminaret digitalt her

De siste ti årene har det skjedd en stor blomstring i de kvenske og norskfinske miljøene. Nye organisasjoner og institusjoner vokser fram og stadig flere ønsker å vise og uttrykke sin kvenske/norskfinske tilhørighet. Mange kaller dette «Den kvenske våren».

I årets seminar har vi lyst å ha et fokus på det positive som skjer akkurat nå – særlig blant unge. Hva har vært grunnlaget for denne blomstringen? Hvordan finner unge kvener/norskfinner sin identitet og tilhørighet i et landskap mellom fortid og framtid? Hvordan kan kvensk språk og kvensk/norskfinsk kultur være en ressurs for landsdelen?

Vi ønsker å invitere de kvenske/norskfinske miljøene, de som jobber med kvensk språk og kvensk/norskfinsk kultur og alle andre interesserte til en felles dag i Tromsø.

Program (norsk) (PDF, 100 kB)  Program (kvensk) (PDF, 101 kB)

Praktiske opplysninger

Registrering åpner kl 09.30. Seminaret er gratis. Fylkeskommunen dekker lunsj for alle påmeldte deltakere.

Seminaret strømmes, følg sendingen på https://tffk.kommunetv.no/live/202

Påmeldingen er bindende. Påmeldingsfristen var den 26.10, og vi har nå stengt for påmelding. Alle påmeldte har fått påmeldingsbekreftelse på epost. Spørsmål rundt påmelding, og eventuelle avmeldinger sendes på e-post til katrine.with.eielsen@tffk.no

Med forbehold om endringer.

For mer informasjon, kontakt: Reija Lång, reija.laang@tffk.no

Arrangør

Troms og Finnmark fylkeskommune

Kontakt

Reija Lång
Til toppen