Aktuelt

Gratis eksamensforberedende kurs for ledige og permitterte

Nettskolen Troms og Finnmark tilbyr eksamensforberedende kurs våren 2021 for deg som mangler enkeltfag, har strøket i fag på eksamen og mangler et fullverdig vitnemål. Tilbudet gjelder for deg som mangler ett eller flere av fellesfagene norsk, engelsk, matematikk (1P/2P), naturfag, samfunnsfag og historie.

Midler til kompetansemeglingsprosjekt

Nå kan innovasjonsaktører i regionen søke om midler til kompetansemeglingsprosjekt.

Privatisteksamen våren 2021

Skal du ta privatisteksamen i vår må du huske å melde deg opp. Oppmelding skal skje elektronisk på privatistweb.no i perioden 15. januar – 1. februar.

– Fjordfiskenemnda må ha bedre vilkår

Sametinget og Troms og Finnmark fylkeskommune mener det er uholdbart at Fjordfiskenemnda ikke har arbeidsvilkår som sikrer at den kan gjøre jobben mandatet legger opp til.

Husk søknadsfristen!

Flere av våre tilskuddsordninger innen friluftsliv, viltforvaltning, kultur og kulturarv har søknadsfrist 15. januar og 1. februar. Se hvilke her.

Takk til Bjørklids Ferjerederi

Troms og Finnmark fylkeskommune takker Bjørklids Ferjerederi for lang og tro tjeneste. Den 1. januar 2021 avløses rederiet som fergeoperatør i Lyngen og Ullsfjorden.

GOD JUL

  Fylkesordfører Ivar B. Prestbakmo og fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo sender en julehilsen til alle innbyggere i Troms og Finnmark. Les den her.

100 000 til Røde Kors i Troms og Finnmark

Fylkesråd for plan, økonomi kultur, Anne Toril Eriksen Balto tildeler Troms Røde Kors og Finnmark Røde Kors 50 000 kroner hver.

Troms Holding AS har innvilget 19,2 millioner kroner til 20 prosjekter

  - Jeg er fornøyd med at ordningen kom så raskt i gang og at styret i dag har prioritert prosjekter som kan realiseres tidlig i 2021. Det er gledelig at Troms Holding kan bidra til store og små prosjekter i Troms, sier fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap).

Foreløpig seilingsnekt på alle Boreals ferger og hurtigbåter i Norge

Klokken 15:50 i dag fikk Troms og Finnmark fylkeskommune melding fra Boreal Sjø om at samtlige ferger og hurtigbåter har fått seilingsnekt av Sjøfartsdirektoratet. Alle fartøy som opereres av Boreal Sjø i Troms og Finnmark ligger nå til kai inntil videre.

Til toppen