Aktuelt

Verden er i en spesiell og vanskelig situasjon, men likevel møter Snelandias og Troms fylkestrafikks passasjerer smil, trygghet og et glimt i øyet ombord.

Fylkesrådet har fordelt mer enn 14 millioner til antikvarisk restaurering av freda og fredningsverdige bygninger og anlegg.

Stengte skoler, hjemmekontor og karantene betyr færre reiser i kollektivtrafikken. Samtidig er det mange som fortsatt må bevege seg i samfunnet og det vil vi fortsatt legge til rette for sier fylkesråd for samferdsel Kristina Hansen (Ap).

Fylkesråd for samferdsel, Kristina Hansen (Ap), melder at Norled har vunnet kontrakten om drift av fergesambandene Breivikeidet-Svendsby og Lyngseidet-Olderdalen.

For å avhjelpe næringslivet i regionen myker Troms og Finnmark fylkeskommune nå opp regler for låne- og tilskuddsordninger.

Inntil videre må drosjesentraler og bopelsløyvehavere opprettholde kjøreplikten.

Vi står ovenfor en situasjon som ikke er til å begripe. Et virus har satt våre samfunn på prøve. Samhold gjennom omtanke og solidaritet gjennom å dele, vil være viktig fremover.

Mandag 16. mars: Vi anmoder alle til å unngå turist- og fritidsreiser. Dette gjelder ved benyttelse av både ferger, hurtigbåt, Flexx og buss.

Fylkeshuset i Tromsø og Fylkeshuset i Vadsø er stengt for besøkende inntil videre.

Fylkestinget i Troms og Finnmark avsluttet sin samling en dag før tiden. Bakgrunnen var de nye nasjonale rådene fra Folkehelseinstituttet om at man ikke skal avholde forsamlinger med flere enn 50 deltakere.

Til toppen