Aktuelt

EU-ambassadøren rev av sokkene og kastet seg ut i sjøen

            EUs Spesialutsending for Arktis fikk seg en forfriskende pause fra konferansesalen da han ble med fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) på en tur ut til Sommarøy midt under Arctic Frontiers.

Ungdommens fylkesråd adresserte klimakrisen

Sunna Svendsen fra Ungdommens fylkesråd slo et slag for miljøet under åpningen av årets Arctic Frontiers. – Vi må stoppe det kontinuerlige naturinngrepet i Arktis, var hennes klare beskjed.

Signerte samarbeidsavtale med Sametinget

I dag signerte fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) og  sametingspresident Silje Karine Muotka (NSR) en samarbeidsavtale mellom Sametinget og Troms og Finnmark fylkeskommune.

Søker innovative partnere

Samferdselsdivisjonen i Troms og Finnmark fylkeskommune setter nå i gang det første nordnorske StartOff-prosjektet – for å skape bedre tjenester med ny teknologi.

Forsvaret inviterte bedrifter til Porsangmoen leir

Flere aktører fra små og mellomstore bedrifter i regionen møtte oberst Tomas Beck og forsvarsaktører for å introdusere hverandre for leverandørmuligheter. 

Bærekraft i planlegging som rød tråd

Den 29. Kommuneplankonferansen i rekken ble avholdt i Kirkenes. Temaene under årets konferanse var arealnøytralitet og innovasjon.

Vil være pilotfylke for regional vekst

Fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) benyttet anledningen til å sette regional utvikling på agendaen da Stortingets kommunal- og forvaltningskomité besøkte fylkeshuset i Tromsø.

Snelandia endrer rutenummer på båt

    Fra 1. mai blir det endringer i enkelte rutenummer og navn i fylkeskommunens hurtigbåtsamband i Finnmark.

Frontet Troms og Finnmark i Brussel

  Viktigheten av å skape attraktive lokalsamfunn og muligheter for unge i Arktis var to av budskapene fylkesrådet i Troms og Finnmark frontet opp mot EUs ambassadør for arktiske saker, Michael Mann, under sitt besøk.

Krig i Europa som bakteppe i Nordkalottrådet

Nordkalottrådet og fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) mener man nå må se eksisterende samarbeid i nord i nytt lys.

Til toppen