Aktuelt

– Veldig bra møte med statsråden

Fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) med følge møtte kommunalministeren fredag om prosessen med delinga av Troms og Finnmark fylkeskommune.

Innfører digital skolehelsetjeneste

Fra nyttår har elever, lærlinger og lærekandidater i den videregående opplæringa i Troms, helsesykepleieren bare noen tastetrykk unna.

Årets hederspris innen fag- og yrkesopplæring

Opplæringskontoret i reindrift og duodji tildeles årets hederspris i Finnmark. Said Nordin mottar hedersprisen i Troms.  

– Budsjett som sikrer bærekraftig utvikling

  Fylkesrådets budsjettforslag finner rom for nye satsinger, men samtidig omtales en utfordrende økonomisk situasjon for fylkeskommunen.

Signerte ny elektrokontrakt for TFFK

  Troms og Finnmark fylkeskommune markerte tirsdag ny drifts- og vedlikeholdskontrakt for Troms med elektrofirmaet BMO Elektro AS.

Vil starte prosessen med oppdeling

Fylkesrådet foreslår flere tiltak for å lette de ansattes situasjon i forbindelse med en oppdeling av Troms og Finnmark fylkeskommune.

Befaring på hydrogenfabrikk og Raggovidda vindkraftpark

Konferanse Hydrogensone Arktis fortsatte med befaring i Berlevåg, etter et par dager med spennende foredrag om hydrogen og klimamålsettingene.

Stor interesse for hydrogenkonferanse i Vadsø

Over 70 meldte seg på til hydrogenkonferansen i Vadsø denne uka, nesten dobbelt så mange som arrangøren hadde mål om.

Tarjei Jensen Bech (Ap) er ny fylkesordfører

Fra 14. desember er Tarjei Jensen Bech (Ap) fylkesordfører i Troms og Finnmark. Jensen Bech har vært fungerende fylkesordfører siden Ivar B. Prestbakmo (Sp) gikk inn som stortingsrepresentant.

4000 ubesatte stillinger i Troms og Finnmark: – Problematisk

  – Nå i november er det 4000 ubesatte stillinger i Troms og Finnmark. Det er problematisk, og det må det gjøres noe med, sier fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap).

Til toppen