Aktuelt

Over 100 ungdommer møtte opp på kræsjkurs i EU

Torsdag var det duket for Nordnorske Europadager ved fylkeshuset i Vadsø, og fylkesrådslederen åpnet programmet. Vadsø-ungdom tok turen for å lære mer om EU.

Arrangerer Nordnorske Europadager

Nord-Norges Europakontor og Troms og Finnmark fylkeskommune setter søkelyset på framtida i nord og mulighetene i Europa, i Tromsø onsdag 7. desember.

– Forsvaret må være mer til stede i nord

Bosetting, infrastruktur og samarbeid med lokalt næringsliv var noen av temaene fylkesrådsleder Kristina Torbergsen (Ap) tok opp da hun deltok på forsvarskommisjonens dialogmøte 6. desember.

Fylkeskommunen støtter Ungt Entreprenørskap

Troms og Finnmark fylkeskommune bevilger 4,6 millioner til Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark i 2023.

5 piloter fornyer Fotefar mot nord

5 pilotprosjekter fra Trøndelag i sør til Finnmark i nord er valgt ut til å oppdatere den kulturhistoriske veiviseren Fotefar mot nord. Pilotene skal utforske stikkordene verdiskaping, bærekraft, mangfold og inkludering.

Fylkeskommunen utvikler leverandørnæringene i havbruket

Fylkesrådet har tildelt Nordkappregionen og Midt-Troms næringshager fem millioner kroner for å styrke konkurransekraften til havbruksleverandørene i Troms og Finnmark.

Maursund- og Kågentunnelen nyoppusset og gjenåpnet

Torsdag 1. desember markerte Troms og Finnmark fylkeskommune åpning av Maursund- og Kågentunnelen langs fv. 866 i Skjervøy kommune.

Delte ut 19,8 kraftmillioner

Under årets siste styremøte i Troms Holding AS ble det delt ut nærmere 19,8 millioner til prosjekter som skal fremme steds- og identitetsutvikling i Troms.

Arctic Race i Finnmark

Det velkjente sykkelrittet går i Vest-Finnmark i 2023. – Dette blir en folkefest, sier fylkesrådsleder Kristina Torbergsen (Ap).

Sikrer driften av næringshager og inkubatorer

Fylkesrådet har i dag vedtatt en bevilgning på 25,7 millioner kroner til næringshager og inkubatorer i Troms og Finnmark.

Til toppen