Aktuelt

Stor politisk begivenhet når Finnmark fylkeskommune gjenoppstår

Den 10. oktober konstitueres det nye fylkestinget for nye Finnmark fylkeskommune.

Slik blir det nye fylkestinget i Finnmark

Fylkesvalgstyret har nå godkjent fylkestingsvalget i Finnmark 2023. Her ser du hvem som er valgt inn som faste representanter i Finnmark fylkesting 2023-2027.

Slik blir det nye fylkestinget i Troms

Fylkesvalgstyret har nå godkjent fylkestingsvalget i Troms 2023. Her ser du hvem som er valgt inn som faste representanter i Troms fylkesting 2023-2027.

Disse har fått tildelt gjesteatelieret ved "Kysten" i 2024

12 kunstnere fra Norge og utlandet har fått tildelt opphold på gjesteatelieret ved Troms fylkeskultursenter - "Kysten" i 2024. To av disse er kunstnere fra vårt eget fylke.

Rapport om muligheter for organisering av videregående opplæring i Finnmark klar

Fylkestinget vedtok i desember 2022 å utrede mulighetene for organisering av videregående opplæring i Finnmark.

Gratulerer Kvääniteatteri

Fylkesrådet har lenge jobbet for å sikre en sikker finansiering av Kvääniteatteri/Kventeateret. – At de fra 2024 bevilges en fast post over statsbudsjettet er en kjærkommen nyhet, sier fylkesrådsleder Kristina Torbergsen (Ap).

Kunstner eller filmarbeider bosatt i Finnmark? Søk om arbeidsstipend

Er du yrkesaktiv kunstner eller filmarbeider bosatt i Finnmark? Nå kan du søke arbeidsstipend fra fylkeskommunen. S øknadsfrist 15. oktober 2023.

Markerte veiutbedringer langs fv. 848 Ytre Forså – Sørrollnes

Torsdag 7. september inviterte Troms og Finnmark fylkeskommune til markering av veiprosjektet på veistrekningen i Ibestad kommune.

Holder kurs i selvmordsforebygging

Selvmord er et stort samfunnsproblem. Fylkeskommunen tilbyr kurs til alle kommuner i Finnmark om «førstehjelp ved selvmordsfare».

Støtter innovasjon i romindustrien

Fylkesrådet gir nær 1,9 millioner til prosjekt som skal hjelpe oppstartsbedrifter innen romindustri og jordobservasjon i Troms. – Vil bidra til et innovativt næringsliv, sier fylkesråd Marlene Berntsen Bråthen (Sp).

Til toppen