Aktuelt

Foreslår tiltak til demografiutvalget

  Demokratiutfordringer i nord var tema da fylkestinget torsdag behandlet sak 12/21 Høring – NOU 2020:15 Det handler om Norge

Godkjente opprettelsen av nytt senter for scenekunst

Fylkestinget vedtok tirsdag å stille seg bak virksomheten Davvi – Senter for scenekunst, som er en sammensmeltning av Dansearena Nord AS og RadArt - Nettverk for fri scenekunst.

Fylkesrådsleders tale til fylkestinget

  Den årlige fylkesrådsleders tale til fylkestinget ble i dag presentert digitalt av Bjørn Inge Mo (Ap), hvor han gikk gjennom det siste året for fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune.

Fylkestingets marsmøte er åpnet

Det var duoen Skogmo og Haanshus som sto for det kulturelle innslaget under åpninga av årets første fylkesting. Fylkestinget avholdes digitalt i perioden 16. til 19. mars. 

Til lykke med Kvenfolkets dag!

  Vi bor i en landsdel av tre stammers møte – nordmenn, samer og kvener. Det er en selvfølge for Troms og Finnmark fylkeskommune å markere denne dagen, fordi vi ønsker å feire mangfoldet og vår felles kulturarv i regionen.

Navnet blir Fagskolen i Nord

  Interimsstyret har etter en navnekonkurranse, besluttet hva den nye fagskolen i Troms og Finnmark skal hete.

Arnulf Olsen begraves i dag

  Tidligere fylkesordfører i Finnmark, Arnulf Olsen, stedes til hvile i dag. 

Nye midler til samfunnsutvikling

Fylkeskommunen skal dele ut 6 millioner til forprosjekter som kan bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling i Nord-Norge.

Tilskudd til landbruksrelaterte utviklingsprosjekt

Nå kan du søke om midler til landbruksrelaterte prosjekter. Frist for å søke tilskudd fra fylkeskommunen er 7. april 2021.

Disse får støtte til kunstformidling i 2021

Seks arenaer for kunstformidling mottar til sammen 2 208 000,- i driftstøtte for 2021. Fylkesråden er imponert over hvordan institusjonen har tilpasset sin aktivitet.

Til toppen