Aktuelt

Rekordstor tildeling av spillemidler

I år ble det tildelt 106,4 millioner kroner av spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet. Årets tildeling er rekordstor og overgår fjorårets tildeling.

– Pendling truer samfunnsbygging

Fylkesrådsleder Kristina Torbergsen (Ap) var i Kirkenes for å ta temperaturen i grensebyen.

Vil markedsføre tiltakssonen

Fylkesrådet vil sette av 1,3 millioner kroner til markedsføring av tiltakssonen. – Vi må gjøre vårt for å vise at vi har en attraktiv region å både bo i og å flytte til, sier fylkesrådsleder Kristina Torbergsen (Ap).

Regional transportplan for Finnmark skal behandles

– Samferdsel handler om mennesker, om å ferdes sammen, trygt og effektivt, sier fylkesråd for samferdsel, Agnete Masternes Hanssen (Ap).

Stort kompetanseløft i Nordkapp

Fylkesrådet satser stort på Nordkapp videregående skole. Rundt 30 millioner kroner avsettes på budsjettet til nye investeringer.

Innfører gratis skolemat for alle i budsjettforslag

– Budsjettoppfølgingen viser en trygg styring på fylkesøkonomien, som både gir rom for nye tiltak og sikrer en trygghet for to nye fylker, sier fylkesrådsleder Kristina Torbergsen (Ap).

Asfaltering på fylkesveier i Troms

Til tross for økonomisk uro og usikkerhet blir det svært stor aktivitet på fylkesveinettet med hensyn til dekkelegging sommeren 2023.

Vi lytter – Mii guldalit

– Nå må hele Norge lytte. Det var oppfordringen til fylkesrådsleder Kristina Torbergsen (Ap) da dugnaden «Vi lytter» ble presentert i Tromsø tirsdag 16. mai.

Godkjente valglister i Troms

I henhold til valgloven § 6-7 skal valgmyndighetene, når listeforslagene er godkjent, legge de offisielle valglistene til Fylkestingsvalget 2023 i Troms ut til gjennomsyn.

Vraket forslag til nytt inntektssystem

– Jeg tar dette som en stor seier! Det sier fylkesrådsleder Kristina Torbergsen (Ap) etter at regjeringen ikke innfører det foreslåtte nye inntektssystemet som ville gitt kystfylkene 700 millioner kroner mindre å rutte med.

Til toppen