Aktuelt

– Vi kobler oss mot internett som om det er en fordømt naturkraft

Bedrifters immaterielle verdier og systemer trues av datatap og angrep hver eneste dag. IT-sikkerhet og cybersikkerhet var tema på samling med forsvarssektoren.

Fylkesrådet har tildelt over 4,5 millioner kroner

Tirsdag vedtok fylkesrådet å tildele over 4,6 millioner kroner over Blåfondet i Troms til blant annet Ungt Entreprenørskap og kompetansehevende tiltak i form av ulike kurs som skipsførersertifikater D5 og D6, truckførerkurs, krankurs, fiskevelferdskurs, radiokurs og sikkerhetskurs.  

Nordnorske opplevelser viser det unike med Troms og Finnmark

Troms og Finnmark er representert med flere spennende  mat- og opplevelsesbedrifter på verdens største landbruksmesse, Grüne Woche, i Berlin 19.–28 januar 2024.

Setter søkelys på IT sikkerhet og cybertrusler

Onsdag 15. november 2023 inviterer Prosjekt leverandørutvikling Forsvaret til ny Temasamling med forsvarsektoren – for leverandører!

Byvekstavtalen i boks

Mandag signerte representanter fra samferdselsdepartementet, Troms og Finnmark fylkeskommune og Tromsø kommune byvekstavtalen for Tromsø.

Skal se mot fremtiden

Rundt 100 personer møtes i Vadsø og Berlevåg for å delta på Hydrogenkonferansen.

– Rapporten angår oss alle

Fylkesordfører Tarjei Jensen Bech (Ap) ønsket i dag 140 deltakere velkommen til en todagers konferanse, hvor rapporten til Sannhets- og forsoningskommisjonen står i sentrum. 

– Utnytt handlingsrommet i EU

Bli informert og engasjert i EU-systemet. Det kan lønne seg!

2. november kan du møte Europa i Tromsø

Som del av Nordnorske Europadager, arrangert av Nord-Norges Europakontor og Troms og Finnmark Fylkeskommune kan du dykke inn i både bærekraftsreguleringer, digital helse, næringsliv, finansiering og klimatilpasning – og mye mye mer.

Gir èn kroner per innbygger

«La barna leve i fred» heter årets TV-aksjon, og får nå pengestøtte fra fylkesrådet i Troms og Finnmark.

Til toppen