Aktuelt

Lyngen- og Ullsfjordferga blir elektrisk

Fylkesråd for samferdsel, Kristina Hansen (Ap), melder at Norled har vunnet kontrakten om drift av fergesambandene Breivikeidet-Svendsby og Lyngseidet-Olderdalen.

Reduserte krav til låne- og tilskuddsmottakere

For å avhjelpe næringslivet i regionen myker Troms og Finnmark fylkeskommune nå opp regler for låne- og tilskuddsordninger.

Fortsatt kjøreplikt for drosjer

Inntil videre må drosjesentraler og bopelsløyvehavere opprettholde kjøreplikten.

Kjære innbygger i Troms og Finnmark 

Vi står ovenfor en situasjon som ikke er til å begripe. Et virus har satt våre samfunn på prøve. Samhold gjennom omtanke og solidaritet gjennom å dele, vil være viktig fremover.

Fylkeskommunen krever ikke tilbake kulturpenger etter korona-avlysning

Troms og Finnmark fylkeskommune gir økonomisk tilskudd til aktører innenfor kulturliv, friluftsliv og idrett. Koronasituasjonen medfører at svært mange av disse arrangementene nå må avlyses.

Nye tiltak for kollektivtrafikken

Mandag 16. mars: Vi anmoder alle til å unngå turist- og fritidsreiser. Dette gjelder ved benyttelse av både ferger, hurtigbåt, Flexx og buss.

Stengt for besøkende

Fylkeshuset i Tromsø og Fylkeshuset i Vadsø er stengt for besøkende inntil videre.

Korona-slutt for fylkestinget

Fylkestinget i Troms og Finnmark avsluttet sin samling en dag før tiden. Bakgrunnen var de nye nasjonale rådene fra Folkehelseinstituttet om at man ikke skal avholde forsamlinger med flere enn 50 deltakere.

Stenger videregående skoler for elever

Troms og Finnmark fylkeskommune har bestemt at alle videregående skoler i fylket stenges for elevundervisning fra og med fredag 13. mars.

Sa nei til sykehussammenslåing

Troms og Finnmark fylkesting stemte onsdag nei til å slå sammen Universitetssykehuset Nord-Norge HF og Finnmarkssykehuset HF.

Til toppen