Aktuelt

Klart for ArcticSkills 2021 

  Den 23. mars sendes den internasjonale yrkesfagkonkurransen ArcticSkills 2021 digitalt.

Foreslår tiltak til demografiutvalget

  Demokratiutfordringer i nord var tema da fylkestinget torsdag behandlet sak 12/21 Høring – NOU 2020:15 Det handler om Norge

Godkjente opprettelsen av nytt senter for scenekunst

Fylkestinget vedtok tirsdag å stille seg bak virksomheten Davvi – Senter for scenekunst, som er en sammensmeltning av Dansearena Nord AS og RadArt - Nettverk for fri scenekunst.

Fylkesrådsleders tale til fylkestinget

  Den årlige fylkesrådsleders tale til fylkestinget ble i dag presentert digitalt av Bjørn Inge Mo (Ap), hvor han gikk gjennom det siste året for fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune.

Til lykke med Kvenfolkets dag!

  Vi bor i en landsdel av tre stammers møte – nordmenn, samer og kvener. Det er en selvfølge for Troms og Finnmark fylkeskommune å markere denne dagen, fordi vi ønsker å feire mangfoldet og vår felles kulturarv i regionen.

Navnet blir Fagskolen i Nord

  Interimsstyret har etter en navnekonkurranse, besluttet hva den nye fagskolen i Troms og Finnmark skal hete.

Arnulf Olsen begraves i dag

  Tidligere fylkesordfører i Finnmark, Arnulf Olsen, stedes til hvile i dag. 

Nye midler til samfunnsutvikling

Fylkeskommunen skal dele ut 6 millioner til forprosjekter som kan bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling i Nord-Norge.

Disse får støtte til kunstformidling i 2021

Seks arenaer for kunstformidling mottar til sammen 2 208 000,- i driftstøtte for 2021. Fylkesråden er imponert over hvordan institusjonen har tilpasset sin aktivitet.

Undervisningsfartøy til Senja

Troms og Finnmark fylkeskommune har underskrevet kontrakt med Selfa Arctic om bygging av nytt undervisningsfartøy til Senja videregående skole.

Til toppen