Aktuelt

Arbeidslivsrettet kompetanseheving

Troms og Finnmark fylkeskommune inviterer bedrifter, kommuner, arbeidsgivere, bransjeorganisasjoner og opplæringskontor til dialogmøter i regi av prosjekt Næringsrettet opplæring.

Søk om midler til prosjekter som fremmer regional utvikling i Troms

Nå er Troms Holding AS klar for å ta imot søknader om tilskudd til prosjekter som fremmer regional utvikling innenfor den geografiske regionen Troms. 

Privatisteksamen høsten 2021

Skal du ta privatisteksamen i høst må du huske å melde deg opp. Oppmelding skal skje elektronisk i Privatistportalen mellom 1. – 15. september.

Åpning av Nasjonalt villakssenter Tana - Joddu

På fredag var det duket for åpning i Tana bru. Det var både taler og kulturinnslag på programmet. Fylkesvaraordfører Tarjei Jensen Bech (Ap) var en av talerne.

Et løft for det kvenske

  – En stor dag for kvener/norskfinner, sa fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) om museumsåpninga i Vadsø.

Nå skal bredbåndet forbedres

11 kommuner i Troms og Finnmark mottar til sammen 21,8 millioner til å forbedre bredbåndstilbudet til sine innbyggere.  

Åpnet Kvenfestivalen 2021

Kvenfestivalen arrangeres for tredje gang. Denne uka sammenfaller den med åpningen av et nytt kvenmuseum kommende torsdag.

Meld deg på kurs om spillemidler

Har laget ditt planer om å bygge anlegg, eller ønsker å få mer informasjon om spillemiddelordningen? Benytt muligheten nå!

Husk å bestill datamaskin til skolestart

Skal du begynne på videregående (Vg1) og trenger en bærbar datamaskin til skolestart 23. august? Da må du huske å bestille før 16. august (PC) eller 11. august (Mac).

Hovedinntaket til videregående opplæring er klart

  Over 8000 søkere har fredag 9. juli fått tilbud om skoleplass i videregående skoler i Troms og Finnmark fylkeskommune fra høsten. Fristen for å svare er fredag 16. juli.

Til toppen