Aktuelt

Sommerskoler for yrkesfagelever og lærlinger Finnmark

Finnmark har fått tildelt midler fra Sparebankstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norge for å arrangere sommerskoler for yrkesfagelever.

Søknadsskjema for ukrainske flyktninger

Ukrainske flyktninger som skal søke på videregående opplæring for skoleåret 2022/2023 må benytte eget søknadsskjema. Her finner du det, samt brukerveiledning.

Glad for oppløsningsvedtaket

– Gledelig, og dette har vi jobbet for. Det sier fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) etter at Stortinget tirsdag ettermiddag vedtok oppløsning av Troms og Finnmark.

103,4 spillemiddel-millioner til aktivitetsanlegg

Fylkesrådet har nå fordelt en rekordstor sum til anlegg for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet rundt omkring i Troms og Finnmark.

Fylkesrådet vil etablere lærlingeråd

Fylkesrådet har vedtatt å tilrå overfor fylkestinget at det etableres lærlingeråd i Troms og Finnmark, ett for Finnmark og ett for Troms.

Ruud ny styreleder

Ny styreleder er valgt for Barentssekretariatet som er eid av fylkeskommunene i nord.

Har satt av 19,9 millioner til bærekraftig næringsutvikling

Fylkesrådet har i 2022 satt av nær 20 millioner kroner til prosjekter som støtte opp under et bærekraftig næringsliv i Troms. Målet er sunn og lokal verdiskapning.

Her får 21- og 22-åringer halv pris

  Flere unge og studenter kan spare penger ved å legge tannlegebesøket til en av fylkeskommunens klinikker, nå som 21- og 22-åringer får halv pris.

Fylkesrådet vil styrke Fagskolen i Nord

Fylkesrådet i Troms og Finnmark innstiller til fylkestinget om å bevilge 10,8 millioner kroner for å styrke satsinga til Fagskolen i Nord.

Vil jobbe knallhardt for å lykkes med regionvekstavtaler

    Arbeidet med regionvekstavtaler i Troms er i gang. Fylket samlet regionrådene til dialogmøte for å sparke i gang samarbeidet.

Til toppen