Aktuelt

Sett av datoen

23. juni inviterer arbeidsgruppen for Kolarctic 2021-2027 regionale interessenter og programpartnere til å komme med innspill på satsnings- og tiltaksområdene for det kommende programmet.

Festivalprogrammet for Finnlitt er klart

I høst arrangeres Finnmark internasjonale litteraturfestival i Kirkenes, og onsdag 16. juni klokken 13.30 slippes festivalprogrammet.

Sommerskole kan berge karakterene

Årets elever som har karakteren 1 i fellesfag på yrkesfag får en ny sjanse til å kvalifisere seg til videre skolegang eller læreplass gjennom sommerskoler i Finnmark.

– Arktisk landbruk er viktig

Fylkesrådet har innvilget til sammen 4 275 900,- i tilskudd til landbruksrelaterte utviklingsprosjekter i Troms og Finnmark.

Gir lokale entreprenører muligheter

Med mindre driftskontrakter håper Troms og Finnmark fylkeskommune å tiltrekke seg små og mellomstore lokale aktører – for å skape mer konkurranse.

«Unge personer med funksjonsnedsettelser i Nord, deltagelse i samfunnslivet» er i sin første del av prosjektet

Prosjektet starter nå med en spørreundersøkelse for å høste erfaringer fra unge personer med funksjonsnedsettelser. Innsamlingen skal pågå frem til 15. august og avsluttes med en erfaringskonferanse i november. Gjennom dette ønsker prosjektet å styrke overgangen fra utdanning til arbeidsliv for personer med funksjonsnedsettelse.

Fylkesrådet støtter fastsettelse av faste rettssteder i Alta og Tana

Fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune støtter i sin høringsuttalelse fastleggelse av fast lagmannsrettssted for Finnmark i Alta, og anmoder videre at det også fastlegges et slikt rettssted i Tana.

Arktisk jernbaneforum: Stortingspolitikere fra Troms og Finnmark bidro til oppklaring

Fredag 21. mai ble det andre møtet i Arktisk jernbaneforum avholdt digitalt. I møtet bidro blant annet stortingsrepresentantene Cecilie Myrseth (Ap), Torgeir Knag Fylkesnes (SV) og Bengt-Rune Strifeldt (Frp) og deltagere fra Jernbanedirektoratet og Forsvaret til programmet.

Klima, bærekraft og digitalisering

Fylkesråd Anne Toril Eriksen Balto (Sp) innleder i dag den digital konferansen «Klimavennlig reguleringsplanlegging og reguleringsplanarbeid i den digitale verden».

Oppfordrer til bruk av munnbind ved kollektivreiser i Alta og Hammerfest

Troms og Finnmark fylkeskommune kommer nå med en innstendig oppfordring til bruk av munnbind for de som reiser med kollektivtransport i Alta og Hammerfest.

Til toppen