Aktuelt

Altneset kai stengt

Fergekaien for hurtigbåter på Altneset i Alta kommune har vært ute av drift de siste to ukene som følge av tekniske problemer. Stengingen får ingen konsekvenser for persontrafikken.

Fylkesrådet ønsker tog til Troms og Finnmark

Fylkesråd for samferdsel, Kristina Hansen (Ap) deltok tirsdag 28. januar på høring om Nord-Norgebanen. En viktig sak for mange i Troms og Finnmark.

Menneskene er vår viktigste kapital

Fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) tok opp fylkeskommunens samfunnsutviklerrolle da han talte på fylkesmannens januarmøte i Alta.

Dyktige yrkesfagelever

Årets finnmarksmesterskap for yrkesfagelever ble arrangert ved Kirkenes videregående skole.

Nye muligheter for næringslivet

Romteknologi og næringsutvikling i nordområdene var hovedtemaet under sidearrangementet From Space to Earth – New Space – new business opportunities.

Ønsket velkommen til Arctic Frontiers 2020

I sin åpningstale til Arctic Frontiers trakk fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) fram at vi som bor i nord ønsker at våre barn og barnebarn også får muligheten til å leve gode liv her, og det krever en balanse mellom industriell utvikling og bevaring av naturen.

Gratulerer Geir Inge!

Fylkesordfører Ivar B. Prestbakmo (Sp) gratulerer Geir Inge Sivertsen (H) som ny fiskeriminister

Fremmer Nord-Norge på verdens største mat- og landbruksmesse

Fylkesråd Karin Eriksen (Sp) og Bjarne Rohde (SV) er til stede under verdens største mat- og landbruksmesse, Grüne Woche i Berlin, hvor blant annet 13 elever og lærlinger skal være med å fremme nordnorsk matkultur.

Hansen godt fornøyd med ny kystgodsrute

Den 30. januar seiler godsfartøyet «Safir» inn til Kirkenes etter å ha kommet opp langs kysten fra Trondheim. Dermed er en savnet kystrute er endelig tilbake. – Dette har vi arbeidet for og ventet på, sier fylkesråd for samferdsel, Kristina Hansen.

20,7 prosent flere bussreiser i Tromsø siden 2014

Ferske tall viser at antall reiser med bybussen i Tromsø har økt med over 20 prosent fra 2014 til 2019. Det betyr at tiltakene som er iverksatt gjennom Belønningsordningen har hatt ønsket effekt.  

Til toppen