Aktuelt

Camping- og reiselivskonferansen i Alta arrangeres 19. oktober

    19. oktober arrangeres camping- og reiselivskonferanse i Alta; en viktig møteplass for campingnæringen, reiselivet og offentlig forvaltning i Troms og Finnmark.

Solberg-regjeringen kutter i internasjonalt samarbeid i nord

– Solberg-regjeringens forslag til kutt på totalt 36 millioner kroner i de såkalte Interreg-midlene, svekker Norges nordområdepolitikk, sier fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap).

Reagerer mot kutt i bredbåndsatsningen

Fylkesråd Karin Eriksen (Sp) frykter de foreslåtte kuttene i den nasjonale bredbåndsatsningen vil ramme små lokalsamfunn i nord hardt.

Arbeidsstipend for scenekunstnere

Nå kan scenekunstnere i Troms og Finnmark søke om arbeidsstipend fra fylkeskommunen. Stipendet er på 100 000,-.

Ishavsbyen skole klar for bygging

Denne uken signerte fylkeskommunen og Peab Bjørn Bygg kontrakt om bygging av Ishavsbyen skole i Tromsø. Kontraktssummen er på 523 MNOK (ink. mva) og byggearbeidene starter i høst.

Nordnorsk folkehelsesamarbeid

Onsdag underskrev de nordligste fylkeskommunene en samarbeidsavtale for å styrke det nordnorske programmet for folkehelsearbeid fram til 2027.

Gratulerer med lærerdagen!

Tirsdag 5. oktober er verdens lærerdag. Vi ønsker å gratulere alle våre lærere og takke dem for innsatsen de legger ned!

Bekymringsmelding fra nord

Fylkesråd for næring og miljø i Troms og Finnmark fylkeskommune, Karin Eriksen (Sp), kommer med en bekymringsmelding om utviklingen på kysten i nord.

Nominer din kandidat til fylkeskulturprisen 2021

Prisen deles ut til en aktør som har gjort en særlig innsats i og for kunst- og kulturlivet i Troms og Finnmark. Frist for å sende inn forslag er 25. oktober.

Utdeling av Kongens fortjenstmedalje til Reidun Laura Andreassen

Den 22. september ble Kongens fortjenestmedalje utdelt til Reidun Laura Andreassen for hennes innsats i tidligere Finnmark fylkeskommune.

Til toppen