Aktuelt

Dyktige yrkesfagelever

Årets finnmarksmesterskap for yrkesfagelever ble arrangert ved Kirkenes videregående skole.

Nye muligheter for næringslivet

Romteknologi og næringsutvikling i nordområdene var hovedtemaet under sidearrangementet From Space to Earth – New Space – new business opportunities.

Ønsket velkommen til Arctic Frontiers 2020

I sin åpningstale til Arctic Frontiers trakk fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) fram at vi som bor i nord ønsker at våre barn og barnebarn også får muligheten til å leve gode liv her, og det krever en balanse mellom industriell utvikling og bevaring av naturen.

Gratulerer Geir Inge!

Fylkesordfører Ivar B. Prestbakmo (Sp) gratulerer Geir Inge Sivertsen (H) som ny fiskeriminister

Fremmer Nord-Norge på verdens største mat- og landbruksmesse

Fylkesråd Karin Eriksen (Sp) og Bjarne Rohde (SV) er til stede under verdens største mat- og landbruksmesse, Grüne Woche i Berlin, hvor blant annet 13 elever og lærlinger skal være med å fremme nordnorsk matkultur.

Hansen godt fornøyd med ny kystgodsrute

Den 30. januar seiler godsfartøyet «Safir» inn til Kirkenes etter å ha kommet opp langs kysten fra Trondheim. Dermed er en savnet kystrute er endelig tilbake. – Dette har vi arbeidet for og ventet på, sier fylkesråd for samferdsel, Kristina Hansen.

20,7 prosent flere bussreiser i Tromsø siden 2014

Ferske tall viser at antall reiser med bybussen i Tromsø har økt med over 20 prosent fra 2014 til 2019. Det betyr at tiltakene som er iverksatt gjennom Belønningsordningen har hatt ønsket effekt.  

Forventer statlig finansiering

Hålogaland Teaters eiere, Troms og Finnmark fylkeskommune og Tromsø kommune, har klare forventninger og krav om at Nord-Norge skal ha et teater med nasjonal status.

Gratulerer med 30-årsjubileet TIFF

Mandag 13. januar gikk startskuddet for Tromsø internasjonale filmfestival. Den 30. i rekken.

Ny signalteknologi tar regionbussen tilbake til Rustahøgda

Ved hjelp av ny signalteknologi stopper endelig regionbussene på Rustahøgda igjen

Til toppen