Aktuelt

Folkehelsearbeid i Troms: status og planer for 2021

Siden 2019 har fire pilotkommuner i Troms deltatt i et folkehelseprogram med fokus på psykisk helse, livskvalitet, samt barn og unge. Her kan du lese om satsningen i 2021.

Pilotprosjekt skal gi økt kunnskap og styrke næringslivet

Nord-Troms Studiesenter, Sør-Varanger Utvikling og Troms og Finnmark fylkeskommune samarbeider om prosjektet Kompetansepilot som har som mål å utvikle og teste ut modeller for kompetanseheving tilpasset næringslivets behov.

Klart for ArcticSkills 2021 

    Den 23. mars sendes den internasjonale yrkesfagkonkurransen ArcticSkills 2021 digitalt.  

Foreslår tiltak til demografiutvalget

  Demokratiutfordringer i nord var tema da fylkestinget torsdag behandlet sak 12/21 Høring – NOU 2020:15 Det handler om Norge

Godkjente opprettelsen av nytt senter for scenekunst

Fylkestinget vedtok tirsdag å stille seg bak virksomheten Davvi – Senter for scenekunst, som er en sammensmeltning av Dansearena Nord AS og RadArt - Nettverk for fri scenekunst.

Fylkesrådsleders tale til fylkestinget

  Den årlige fylkesrådsleders tale til fylkestinget ble i dag presentert digitalt av Bjørn Inge Mo (Ap), hvor han gikk gjennom det siste året for fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune.

Til lykke med Kvenfolkets dag!

  Vi bor i en landsdel av tre stammers møte – nordmenn, samer og kvener. Det er en selvfølge for Troms og Finnmark fylkeskommune å markere denne dagen, fordi vi ønsker å feire mangfoldet og vår felles kulturarv i regionen.

Navnet blir Fagskolen i Nord

  Interimsstyret har etter en navnekonkurranse, besluttet hva den nye fagskolen i Troms og Finnmark skal hete.

Arnulf Olsen begraves i dag

  Tidligere fylkesordfører i Finnmark, Arnulf Olsen, stedes til hvile i dag. 

Nye midler til samfunnsutvikling

Fylkeskommunen skal dele ut 6 millioner til forprosjekter som kan bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling i Nord-Norge.

Til toppen