Aktuelt

Årets hederspris innen fag- og yrkesopplæringen

Kjenner du til en person, organisasjon eller bedrift som har gjort en spesielt god innsats innen den yrkesfaglige utdanningen i Troms og Finnmark?

Tilskudd til landbruksrelaterte utviklingsprosjekt

Har du et landbruksrelatert utviklingsprosjekt? Nå kan du søke om midler fra fylkeskommunen. Søknadsfrist er 15. oktober 2021.

Stortingsvalget 2021

Stortingsvalget 13. september samlet mer enn tre av fire stemmeberettigede. Etter to perioder med borgerlig regjering er det nå et tydelig ønske om regjeringsskifte i befolkningen.

Prosjekt fylkesoppdeling leverte sin rapport

Fylkesdirektøren har nå levert rapporten som fylkesrådet bestilte for å se på hvordan man kan starte arbeidet med å gjenopprette Troms fylkeskommune og Finnmark fylkeskommune.

«Unge personer med funksjonsnedsettelser i Nord, deltagelse i samfunnslivet» er i sin første del av prosjektet

Prosjektet gjennomfører spørreundersøkelse for å høste erfaringer fra unge personer med funksjonsnedsettelser, med ønske om å styrke overgangen fra utdanning til arbeidsliv.

Nye midler til bærekraftig samfunnsutvikling

Fylkeskommunen skal dele ut 25,91 millioner kroner til hovedprosjekter som kan bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling i Nord-Norge.

Toppmøte på grensa

– Vi må opprettholde dialogen med Russland gjennom Barentssamarbeidet, var budskapet fra Bjørn Inge Mo (Ap) til utenriksministeren.

En uke fullspekket med friluftsaktivitet!

  4. - 12. september feires friluftslivets gleder med over 75 arrangementer i hele Troms og Finnmark.

Samisk og kvensk/norskfinsk språk- og kulturkompetanse inn i fylkeskommunen

Fylkeskommunen har ansatt rådgivere innen samisk og kvensk/norskfinsk språk og kultur.

Arbeidslivsrettet kompetanseheving

Troms og Finnmark fylkeskommune inviterer bedrifter, kommuner, arbeidsgivere, bransjeorganisasjoner og opplæringskontor til dialogmøter i regi av prosjekt Næringsrettet opplæring.

Til toppen