Aktuelt

Fylkeskommunen krever ikke tilbake kulturpenger etter korona-avlysning

Troms og Finnmark fylkeskommune gir økonomisk tilskudd til aktører innenfor kulturliv, friluftsliv og idrett. Koronasituasjonen medfører at svært mange av disse arrangementene nå må avlyses.

Stengt for besøkende

Fylkeshuset i Tromsø og Fylkeshuset i Vadsø er stengt for besøkende inntil videre.

Korona-slutt for fylkestinget

Fylkestinget i Troms og Finnmark avsluttet sin samling en dag før tiden. Bakgrunnen var de nye nasjonale rådene fra Folkehelseinstituttet om at man ikke skal avholde forsamlinger med flere enn 50 deltakere.

Stenger videregående skoler for elever

Troms og Finnmark fylkeskommune har bestemt at alle videregående skoler i fylket stenges for elevundervisning fra og med fredag 13. mars.

Sa nei til sykehussammenslåing

Troms og Finnmark fylkesting stemte onsdag nei til å slå sammen Universitetssykehuset Nord-Norge HF og Finnmarkssykehuset HF.

Fylkesrådets budskap levert

I sitt politiske budskap snakket fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo om oppløsning, klima, jernbane og gratis frokost for elevene.

Fylkestingets marsmøte er i gang

Det var Nikan Khosravi fra Iran, fribymusikker i Harstad, som sto for det kulturelle innslaget under åpningen av årets første fylkesting.

Fylkestinget innfører muntlig spørretime

  Politikerne i fylkestinget i Troms og Finnmark kan nå stille muntlige spørsmål direkte til fylkesrådet

Stadig flere reiser i kollektivtrafikken

  Antall kollektivreiser i Troms fortsetter å øke. Fylkesråd for samferdsel, Kristina Hansen (Ap) presenterte mandag 9. mars ferske tall for kollektivtrafikken i Troms. 

Full frifinnelse i rettsak mot Boreal Sjø

Fylkeskommunen er frifunnet i Oslo tingrett i saken om pensjonskostnader for ansatte i Boreal.

Til toppen