Fylkesdirektør Stein Ovesen (64) går av

Mann med sort skjorte og briller står foran fylkeshuset i Tromsø - Klikk for stort bilde Victor Omma/TFFK ​​​​Stein Ovesen går av med pensjon og forlater dermed jobben som fylkesdirektør i Troms. 

Assisterende fylkesdirektør Camilla Bjørn blir konstituert som fylkesdirektør i Troms i perioden 1. september 2022 til 31. august 2023.

Går av etter 30 år

Stein Ovesen har jobbet for fylkeskommunen de siste 30 årene. Fylkesdirektøren startet som fylkesplanlegger i Troms tilbake i 1992. 

Ovesen hadde roller som plan- og næringssjef, plansjef og regional utviklingssjef, før han ble stabssjef (tilsvarende fylkesdirektør) i Troms i 2004 fram til 2008, da han ble direktør ved Nord-Norges europakontor – som er Nordland og Troms og Finnmark fylkeskommuner sitt kontor i Brussel.

Han kom tilbake til Troms i 2011 og var stabssjef helt fram til 1. januar 2020, da fylkessammenslåingen som han også var prosjektleder for trådte i kraft, og var fylkesdirektør for hele nye Troms og Finnmark fram til funksjonsdelingen 1. januar 2022.

Stillingen som fylkesdirektør i Troms lyses ut offentlig i 2023.

Camilla Bjørn (46) blir konstituert fylkesdirektørKvinne med rødhvit stripet skjorte, i bakgrunnen grønt gress og en gul murbygning med vinduer - Klikk for stort bildeCamilla Bjørn, assisterende fylkesdirektør og påtroppende fylkesdirektør. Victor Omma/TFFK

  

Til toppen