Hvordan skal vi utvikle Troms og Finnmark videre?

Fylkesråd Anne Toril Eriksen Balto - Klikk for stort bildeFylkesråd Anne Toril Eriksen Balto sier et spennende program for seminaret er under utarbeidelse. Trond Magne Henriksen Har du tanker om samfunnsutvikling i Troms og Finnmark? Bli med på seminar om arbeidet med ny regional planstrategi og kom med dine innspill!

Det er fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune som inviterer til seminaret, som finner sted på Clarion Hotel The Edge i Tromsø 30. september og 1. oktober.

Målet med seminaret er å danne et grunnlag for å prioritere utviklingsmål for Troms og Finnmark fram mot 2032. Fylkesrådet ønsker å få innspill fra aktører i hele fylket på hvilken retning som trengs for samfunnsutviklingen i regionen.

– Dette er et ledd i samfunnsdialogen, som er veldig viktig for fylkesrådet i arbeidet med å legge en målrettet plan for utviklingen av Troms og Finnmark i perioden fremover, sier Anne Toril Eriksen Balto (Sp), fylkesråd for plan, økonomi og kultur.

Temaene som skal belyses på seminaret, vil dekke samfunnsutvikling i lys av bærekraft på en rekke områder i hele fylket.

– Vi er i ferd med å sette sammen et faglig spennende program og satser på å få publisert dette snarlig, men anbefaler alle aktuelle å sette av datoen, sier Balto.

Det vil være et begrenset antall fysiske plasser på seminaret, og derfor legges det opp til bred mulighet for også å delta på samlingen digitalt. Lenke til webinaret blir tilgjengelig på tffk.no snarlig. 

Til toppen