Ny hjemmeside for karriereveiledning

Hendene til en person som sitter ved en PC. - Klikk for stort bildeFra 1. februar bestiller du time til karriereveiledning på www.karriere.tffk.no. Foto: Illustrasjonsbilde.Karriere Troms og Finnmark lanserer i dag en ny, felles hjemmeside. Nå finner du karriereveilederne på karriere.tffk.no

Fra 1. februar er det på denne siden du bestiller time til karriereveiledning.

Tidligere fant du karriereveilederne under karrierefinnmark.no og karrieretroms.no. Disse to offentlige karrieresentrene, Karriere Finnmark og Karriere Troms, ble i fjor slått sammen som en del av fylkessammenslåingen.

I tillegg ble Midt-Troms karrieresenter etablert som et 2-årig prosjekt. De vil beholde sin nåværende hjemmeside, i tillegg til å være en del av den nye felles hjemmesiden karriere.tffk.no.

Det er per i dag 11 karriereveiledere i Troms og Finnmark fylkeskommune som tilbyr gratis, individuell karriereveieldning til alle som er over 19 år.

Karriereveilederne er en nøytral samtalepartner i forhold til skole- og arbeidsliv – og alle kan bestille seg time direkte på karriere.tffk.no.

Våre veiledere jobber også på systemnivå og samarbeider med videregående skoler, ungdomsskoler, NAV-kontorer, universitetet, forsvaret, næringshager og lignende.

Til toppen