Ny politisk rådgiver

Politisk rådgiver for fylkesråd Bjarne Rohde (SV) Privat

Rakel Hagen Olsen (SV) blir ny politisk rådgiver for fylkesråd for kunnskap og integrering, Bjarne Rohde.

- Jeg er veldig glad for at det har vært mulig å få Rakel med på laget. Jeg har jobbet godt sammen med henne i fylkespartiet, og er trygg på at fylkesrådet får en veldig god rådgiver med Rakel Hagen Olsen, sier fylkesråd Bjarne Rohde (SV).

Hagen Olsen kommer fra stillingen som distriktssekretær for Sosialistisk Venstreparti i Troms og Finnmark. Hun har tidligere jobbet som samfunns- og næringsutvikler i Nordkapp kommune og i NAV Nordkapp, i tillegg til å ha en bachelorgrad i biologi og en mastergrad i «kystforvaltning og vannressurser». Nå ser hun fram til å starte i den nye jobben.

- Jeg gleder meg til å begynne i denne jobben, og selv om det er for en kort periode er det en svært viktig periode for Troms og Finnmark som jeg syns er veldig spennende å få være med på fra innsiden, sier Rakel Hagen Olsen (SV). 

Fylkesråd Bjarne Rohde takker avtroppende politisk rådgiver Ketil Steigen.

- Jeg vil takke Ketil Steigen for et veldig godt samarbeid, og ikke minst for hans tydelige og gode råd. Han har vært en viktig ressurs for hele fylkesrådet. Jeg er helt sikker på at fylkesadministrasjonen i Finnmark vil få god nytte av Ketils evner og kunnskap i tida framover.

For det er tilbake til administrasjonen i Finnmark fylkeskommune som er neste steg for Steigen.

- Tre og et halvt år som politisk rådgiver har vært et interessant og lærerikt arbeid som har båret mange frukter. Spesielt stolt er jeg over å ha bidratt med min skjerv til oppdelingen av Troms og Finnmark. Samarbeider fortsetter, men for meg fra en annen posisjon. Nå ser jeg fram til å vende hjem til Vadsø og bruke energien på bo-og blilyst der igjennom ny jobb i fylkesdirektørens stab i Finnmark, sier Ketil Steigen (SV).

Til toppen