Samfunnsdialog og innspill til regional planstrategi

Grafikk av Troms og Finnmark - Klikk for stort bildeHar du tanker om samfunnsutvikling i Troms og Finnmark? Bli med på seminar om arbeidet med ny regional planstrategi og kom med dine innspill!

Det er fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune som inviterer til seminaret, som finner sted på Clarion Hotel The Edge i Tromsø 30. september og 1. oktober. 

Meld deg gjerne på vårt Facebook-arrangement

Målet med seminaret er å danne et grunnlag for å prioritere utviklingsmål for Troms og Finnmark fram mot 2032. Fylkesrådet ønsker å få innspill fra aktører i hele fylket på hvilken retning som trengs for samfunnsutviklingen i regionen.Fylkesråd Anne-Toril Eriksen Balto (Sp). - Klikk for stort bildeFylkesråd Anne-Toril Eriksen Balto (Sp). Trond Magne Henriksen  

Ledd i samfunnsdialogen

– Dette er et ledd i samfunnsdialogen, som er veldig viktig for fylkesrådet i arbeidet med å legge en målrettet plan for utviklingen av Troms og Finnmark i perioden fremover, sier Anne Toril Eriksen Balto (Sp), fylkesråd for plan, økonomi og kultur.

Temaene som skal belyses på seminaret, vil dekke samfunnsutvikling i lys av bærekraft på en rekke områder i hele fylket.

Seminaret streames

Det vil være et begrenset antall fysiske plasser på seminaret, og derfor legges det opp til bred mulighet for også å delta på samlingen digitalt.

Lenke til stream og program finnes her

Til toppen