For ansatte og ledere i TFFK

Her legger vi fortløpende ut en oversikt overfor tiltak rettet mot ansatte og ledere i TFFK som følge av utbruddet av koronavirus.

Fylkeskommunens egne ansatte har fått reiseforbud for tjenestereiser, og det er innført hjemmearbeid for de som det er praktisk mulig for. All større møtevirksomhet avlyses eller flyttes over til digitale arenaer.

Bistand innenfor samfunnskritiske områder

Beredskapsledelsen i fylkeskommunen ber lederne om å kartlegge om de har arbeidstakere som kan stilles til disposisjon innenfor samfunnskritiske områder. Se mer informasjon her (PDF, 92 kB)

Arbeidsrettslige spørsmål

Situasjonen med koronavirus reiser mange arbeidsrettslige spørsmål. Noen er regulert i lov og avtaleverk, men den nye situasjonen som er oppstått reiser spørsmål som ikke er direkte regulert. I dette dokumentet svares det på (PDF, 123 kB)hvordan ansatte i Troms og Finnmark fylkeskommune skal forholde seg til områder som ikke er direkte regulert av lov og regelverk. 

NB: Informasjonen i dokumentet erstatter dokumentet Spørsmål og svar om lønn og sykepenger ved koronavirus som ble publisert 16. mars. 

Ofte stilte IT-spørsmål

IT har laget en spørsmål og svar-side med ofte stilte spørsmål. Siden inneholder blant annet informasjon om hjemmekontor, brukerkontoer, e-post og kalender. Gå til siden her

Fylkeshusene stengt for besøkende

Fylkeshuset i Troms og Fylkeshuset i Vadsø er stengt for besøkende inntil videre på grunn av koronasituasjonen. Publikum oppfordres til å ta kontakt med ansatte digitalt. 

Koronavirus og forsikringsordninger

Se informasjon her (PDF, 258 kB)

Til toppen