For ansatte og ledere i TFFK

Her legger vi fortløpende ut en oversikt overfor tiltak rettet mot ansatte og ledere i TFFK som følge av utbruddet av koronavirus.

Veiledere og sjekklister

Bistand innenfor samfunnskritiske områder

Beredskapsledelsen i fylkeskommunen ber lederne om å kartlegge om de har arbeidstakere som kan stilles til disposisjon innenfor samfunnskritiske områder. Se mer informasjon her (PDF, 92 kB)

Arbeidsrettslige spørsmål

Situasjonen med koronavirus reiser mange arbeidsrettslige spørsmål. Noen er regulert i lov og avtaleverk, men den nye situasjonen som er oppstått reiser spørsmål som ikke er direkte regulert. Her svares det på hvordan ansatte i Troms og Finnmark fylkeskommune (PDF, 190 kB) skal forholde seg til områder som ikke er direkte regulert av lov og regelverk. NB: Sist oppdaterte versjon av dokumentet ble publisert 21. august 2020.

Ofte stilte IT-spørsmål

IT har laget en spørsmål og svar-side med ofte stilte spørsmål. Siden inneholder blant annet informasjon om hjemmekontor, brukerkontoer, e-post og kalender. Gå til siden her

Fylkeshusene

Fylkeshuset i Tromsø og Fylkeshuset i Vadsø er åpent, men på grunn av koronasituasjonen kreves det avtale for besøkende.

Koronavirus og forsikringsordninger

Se informasjon her (PDF, 258 kB)

Til toppen