For ansatte og ledere i TFFK

Her ligger en oversikt over noen av tiltakene gjort med hensyn til ansatte i Troms og Finnmark fylkeskommune. Løpende informasjon om tiltak vil bli gitt i andre kanaler.

Veiledere og sjekklister

Bistand innenfor samfunnskritiske områder

Beredskapsledelsen i fylkeskommunen ber lederne om å kartlegge om de har arbeidstakere som kan stilles til disposisjon innenfor samfunnskritiske områder. Se mer informasjon her (PDF, 92 kB)

Arbeidsrettslige spørsmål

Situasjonen med koronavirus reiser mange arbeidsrettslige spørsmål. Noen er regulert i lov og avtaleverk, men den nye situasjonen som er oppstått reiser spørsmål som ikke er direkte regulert. Her svares det på hvordan ansatte i Troms og Finnmark fylkeskommune (DOCX, 26 kB) skal forholde seg til områder som ikke er direkte regulert av lov og regelverk. NB: Sist oppdaterte versjon av dokumentet ble publisert 5. februar 2021.

Ofte stilte IT-spørsmål

IT har laget en spørsmål og svar-side med ofte stilte spørsmål. Siden inneholder blant annet informasjon om hjemmekontor, brukerkontoer, e-post og kalender. Gå til siden her

Fylkeshusene

På bakgrunn av nasjonale tiltak fra vil hoveddørene til fylkeshusene i Tromsø og Vadsø være stengt, med oppslag om kun besøk etter avtale.

Kantiner i begge fylkeshusene holder åpent, med den tilrettelegging som er nødvendig for å innfri krav om avstand og hygiene.

Treningsrom holdes stengt.

Koronavirus og forsikringsordninger

Se informasjon her (PDF, 258 kB)

Ytterligere informasjon til ansatte vil bli gitt i andre kanaler.

Til toppen