Nyheter og pressemeldinger
Bildemontasje av fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap), fylkesdirektør i NAV Grete Kristoffersen, regiondirektør i NHO Arktis Målfrid Baik og regionleder i LO Troms og Finnmark Bjørn Johansen.

Koronapandemien har ført til at mange nå står utenfor arbeidslivet, enten som ledig eller permittert. – Benytt anledningen til å fylle på, eller formaliser din kompetanse, er oppfordringen fra fylkeskommunen, NAV, NHO og LO.

 Kommuneoverlegen har nå åpnet Alta videregående skole for drift på gult nivå. Det betyr at det blir ordinær skole fra onsdag.

Over 50 elever og flere lærere ved Hammerfest videregående skole er satt i karantene. Arkivfoto: Trond Magne Henriksen

 To elever på Hammerfest videregående skole er i løpet av helga bekreftet koronasmittet.

En person vasker et bord med en flaske og et stykke papir.

(Pressemelding 8. november). Dette er en statusrapport per søndag 8. november kl. 20.00 for tiltak i de videregående skolene i Troms og Finnmark fylkeskommune for kommende uke, alle basert på kommunenes smittemyndigheters råd:

To elever går inn på Alta videregående skole

(Pressemelding 8. november). Det er i dag meldt om 2 positive tilfeller av covid-19 i Alta. Tilfellene er knyttet til elever ved Alta videregående skole.

En elev går med bøker i hendene.

Fylkesmannen i Troms og Finnmark har vurdert fylkeskommunens tiltak om å innføre digital opplæring i alle de videregående skolene i Troms og Finnmark de kommende to uker,  og har konkludert med at fylkeskommunen ikke har grunnlag etter covid-19 forskriftens § 12 c til dette.

Kongsbakken videregående skole

Én ansatt ved Kongsbakken videregående skole i Tromsø har testet positivt på covid-19.

Fylkeshuset i Tromsø

Hjemmekontor er innført etter at det er oppdaget covid-19 smitte hos en ansatt.

Elever som sitter i et klasserom og følger med på undervisning.

I forbindelse med revidert nasjonalbudsjett har Troms og Finnmark fylkeskommunen mottatt friske midler til utdanningssektoren.

Illustrasjon av koronaviruset.

  Om skolestart i lys av koronasituasjonen. 

Til toppen