Ledige stillinger

Vil du være med å utvikle den nye regionen vår? Vi søker engasjerte og motiverte medarbeidere som bidrar til gode tjenester, godt arbeidsmiljø og videreutvikling av organisasjonen.

Troms og Finnmark fylkeskommune benytter kun elektronisk søknadsprosess. Se viktig informasjon til deg som skal søke lenger ned på siden. 

Vi benytter EasyCruit som rekrutteringsverktøy fra 1. januar 2021.

Se våre ledige stillinger i EasyCruit

Opprett eller oppdater din CV hos oss

Viktig informasjon til deg som skal søke:

  • Vi anbefaler at du oppretter en bruker i EasyCruit. Da har du mulighet til å gå ut av systemet underveis i innleggingen og fortsette senere.  Dine opplysninger vil være lagret til senere søknader. Dersom du ikke oppretter bruker vil opplysningene slettes hvis avbryter innleggingen. Din CV vil heller ikke bli lagret i CV-basen til senere søknader. Den blir kun lagt inn på stillingen du søker på nå.
  • Dersom du trenger bistand i søknadsprosessen, vennligst send henvendelse via e-postadresse rekruttering@tffk.no
  • Det er bare mulig å søke på stillinger som er utlyst, og du må følge lenken fra stillingsutlysningen for å søke
  • Du kan ikke sende søknaden på e-post til noen i fylkeskommunen. Søknader i papirversjon tas heller ikke imot
  • Søkere må legge inn fullstendig CV og søknad. Det er ikke tilstrekkelig å vise til tidligere søknader eller CV i form av vedlegg
  • Alt av vedlegg for å dokumentere utdanning og arbeidserfaring skal lastes opp i søkeprosessen
  • Du vil motta en e-post som bekreftelse på at din søknad er mottatt. Kommunikasjon går i hovedsak via e-post. Det kan være lurt å sjekke søppelpost også, særlig hvis du har en Hotmail-konto

Lykke til med jobbsøkingen!

Om å jobbe i Troms og Finnmark fylkeskommune

Våre 3200 ansatte bidrar hver dag til samfunnsutvikling og verdiskaping i regionen. Vi har ansvar for viktige oppgaver innen blant annet videregående opplæring, kultur, folkehelse, tannhelse, kollektivtrafikk, fylkesveier, samfunnsutvikling og regional- og arealplanlegging.

Fylkeskommunen skal være en omstillingsdyktig organisasjon, og det kan føre til endring i sektortilhørighet, stilling, arbeidssted og arbeidsoppgaver ved behov. 

Til toppen