Ledige stillinger

Vil du være med å utvikle den nye regionen vår? Vi søker engasjerte og motiverte medarbeidere som bidrar til gode tjenester, godt arbeidsmiljø og videreutvikling av organisasjonen.

Troms og Finnmark fylkeskommune benytter kun elektronisk søknadsprosess. Se viktig informasjon til deg som skal søke lenger ned på siden. 

Vi benytter EasyCruit som rekrutteringsverktøy fra 1. januar 2021.

Se våre ledige stillinger i EasyCruit

Opprett eller oppdater din CV hos oss

Viktig informasjon til deg som skal søke:

  • Vår søkeportal har automatisk CV-avlesning. Last inn CV med word- eller pdf-filer og du slipper å fylle ut felter selv.
  • Vi anbefaler at du oppretter CV i EasyCruit.  Dine opplysninger vil være lagret til senere søknader. Oppretter du ikke CV blir opplysningene kun lagt inn på den ene søknaden du søker på.
  • Dersom du trenger bistand i søknadsprosessen, vennligst send henvendelse via e-postadresse rekruttering@tffk.no
  • Det er bare mulig å søke på stillinger som er utlyst, og du må følge lenken fra stillingsutlysningen for å søke. Husk å åpne søknadsskjema kun en gang. Flere faner kan føre til komplikasjoner for nettleseren.
  • Du kan ikke sende søknaden på e-post til noen i fylkeskommunen. Søknader i papirversjon tas heller ikke imot.
  • Søkere må legge inn fullstendig CV og søknad. Det er ikke tilstrekkelig å vise til tidligere søknader eller CV i form av vedlegg.
  • Alt av vedlegg for å dokumentere utdanning og arbeidserfaring skal lastes opp i søkeprosessen.
  • Du vil motta en e-post som bekreftelse på at din søknad er mottatt. Kommunikasjon går i hovedsak via e-post. Sjekk spamfilter/søppelpost.

Lykke til med jobbsøkingen!

Om å jobbe i Troms og Finnmark fylkeskommune

Våre 3200 ansatte bidrar hver dag til samfunnsutvikling og verdiskaping i regionen. Vi har ansvar for viktige oppgaver innen blant annet videregående opplæring, kultur, folkehelse, tannhelse, kollektivtrafikk, fylkesveier, samfunnsutvikling og regional- og arealplanlegging.

Fylkeskommunen skal være en omstillingsdyktig organisasjon, og det kan føre til endring i sektortilhørighet, stilling, arbeidssted og arbeidsoppgaver ved behov. 

Til toppen