Ledige stillinger

Vil du være med å utvikle den nye regionen vår? Vi søker engasjerte og motiverte medarbeidere som bidrar til gode tjenester, godt arbeidsmiljø og videreutvikling av organisasjonen.

Troms og Finnmark fylkeskommune benytter kun elektronisk søknadsprosess. Se viktig informasjon til deg som skal søke lenger ned på siden. 

Vi benytter EasyCruit som rekrutteringsverktøy fra 1. januar 2021.

Se våre ledige stillinger i EasyCruit

Opprett eller oppdater din CV hos oss

Viktig informasjon til deg som skal søke:

  • Vår søkeportal har automatisk CV-avlesning. Du kan laste inn CV med word- eller pdf-filer og du slipper å fylle ut alle felter selv.
  • Du kan også opprette en brukerprofil og CV i EasyCruit. Dine opplysninger vil da være lagret til senere utfylling av søknader. Oppretter du ikke brukerprofil og CV blir opplysningene kun lagt inn på den ene søknaden du søker på.
  • Det er ikke mulig å lagre og fortsette senere i søknader. Søknadskjema må fylles ut fra start til slutt i en operasjon. Vi anbefaler at du som søker har klar all relevant informasjon og dokumentasjon ( CV, dokumentasjon på utdanning/vitnemål, attester og søknadsbrev/tekst) før du starter utfylling av søknadskjema.
  • Søkere må legge inn fullstendig CV og søknad. Det er ikke tilstrekkelig å vise til tidligere søknader eller CV i form av vedlegg
  • All utdanning som registreres i søknaden må dokumenteres gjennom opplasting av vitnemål eller tilsvarende, for å få sendt inn søknaden.
  • Dersom du ikke har aktuell dokumentasjon tilgjengelig anbefaler vi at du laster opp et dokument( wordfil) som sier noe om tidspunkt for innlevering av aktuell dokumentasjon.
  • Dersom du trenger bistand i søknadsprosessen, vennligst send henvendelse via e-postadresse rekruttering@tffk.no
  • Det er bare mulig å søke på stillinger som er utlyst, og du må følge lenken fra stillingsutlysningen for å søke. Husk å åpne søknadsskjema kun en gang. Flere faner kan føre til komplikasjoner for nettleseren.
  • Du kan ikke sende søknaden på e-post til noen i fylkeskommunen. Søknader i papirversjon tas heller ikke imot.
  • Når din søknad er registrert vil du få en bekreftelse på e-post. Kommunikasjon går i hovedsak via e-post. NB Husk å sjekke spamfilter/søppelpost.

Lykke til med jobbsøkingen!

Om å jobbe i Troms og Finnmark fylkeskommune

Våre 3200 ansatte bidrar hver dag til samfunnsutvikling og verdiskaping i regionen. Vi har ansvar for viktige oppgaver innen blant annet videregående opplæring, kultur, folkehelse, tannhelse, kollektivtrafikk, fylkesveier, samfunnsutvikling og regional- og arealplanlegging.

Fylkeskommunen skal være en omstillingsdyktig organisasjon, og det kan føre til endring i sektortilhørighet, stilling, arbeidssted og arbeidsoppgaver ved behov. 

Til toppen