Pressemeldinger

Støtter bygningsvern med 590 000,-

  Tilskuddsordningen «Redningsplanken» er ment som førstehjelp til verneverdige bygninger og anlegg i påvente av permanente tiltak.

Milliontildeling til freda bygninger

Fylkesrådet har fordelt mer enn 14 millioner til antikvarisk restaurering av freda og fredningsverdige bygninger og anlegg.

Reduserte krav til låne- og tilskuddsmottakere

For å avhjelpe næringslivet i regionen myker Troms og Finnmark fylkeskommune nå opp regler for låne- og tilskuddsordninger.

Hyvää kväänikansan päivää!

16. mars markeres Kvenfolkets dag og den betydninga den kvenske og norskfinske kulturen har i Troms og Finnmark. Fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune gratulerer alle med Kvenfolkets dag!

Kjære innbygger i Troms og Finnmark 

Vi står ovenfor en situasjon som ikke er til å begripe. Et virus har satt våre samfunn på prøve. Samhold gjennom omtanke og solidaritet gjennom å dele, vil være viktig fremover. Ingen kan si sikkert når dette er over.  

Fylkeskommunen krever ikke tilbake kulturpenger etter korona-avlysning

Troms og Finnmark fylkeskommune gir økonomisk tilskudd til aktører innenfor kulturliv, friluftsliv og idrett. Koronasituasjonen medfører at svært mange av disse arrangementene nå må avlyses.

Stopper all pasientbehandling

Troms og Finnmark fylkeskommune stopper all behandling på sine tannklinikker som et bidrag til at smittespredningen av koronaviruset i Troms og Finnmark blir så lav som mulig.

Stenger videregående skoler for elever

Troms og Finnmark fylkeskommune har bestemt at alle videregående skoler i fylket stenges for elevundervisning fra og med fredag 13. mars.

I gang med arbeidet på Altneset kai

  Fergekaia for hurtigbåter på Altneset har vært ute av drift i halvannen måned, som følge av tekniske problemer. Mandag 24. februar ble fergebroa fraktet til Alta, der selve reparasjonsarbeidet foregår.

Full frifinnelse i rettsak mot Boreal Sjø

Fylkeskommunen er frifunnet i Oslo tingrett i saken om pensjonskostnader for ansatte i Boreal.

Til toppen