Pressemeldinger

Tre nye samiske prosjekter får støtte fra Troms og Finnmark fylkeskommune

Samisk språksenter i Alta, DSS Museums- og historielag i Karasjok og samisk seksjon ved Vadsø videregående skole får støtte til samisktiltak.

Sommerbilletten: én billett, syv dager, hele fylket

  Fra 1. juni til 24. august er Sommerbilletten 2022 på plass, og ta deg gjennom hele fylket på én billett med buss og båt fra Troms fylkestrafikk og Snelandia.

Trygger liv med forebyggende skredkontroll

Troms og Finnmark fylkeskommune har signert kontrakt om omfattende skredkontroll – med 10 skredtårn i Grøtfjorden.

– Framtidsretta skolebygg

Fylkesråd Bjarne Rohde (SV) er fornøyd med prioriteringa av bygningstiltak for videregående skole.

Søker innovative partnere

Samferdselsdivisjonen i Troms og Finnmark fylkeskommune setter nå i gang det første nordnorske StartOff-prosjektet – for å skape bedre tjenester med ny teknologi.

Kan bli busstreik i Finnmark

Meklingen i bussforhandlingene er i gang. Dersom det ender med streik, vil store deler av busstilbudet i Finnmark innstilles.

Inviterer til prosjektmøte for omstilling og utvikling av de minste skolestedene

Fylkesråd for kunnskap og integrering Bjarne Rohde (SV) vil denne og neste uke delta på innspillsmøter ved Tana og Vardø vgs. Målet er å finne frem til opplæringstilbud som gir skolene et stabilt elevtall.

Disse er videre i konkurransen om fremtidens hurtigbåt

Fire leverandører har kvalifisert seg videre i konkurransen om å levere fremtidens miljøvennlige hurtigbåter til fylkeskommunene Nordland, Troms og Finnmark, Trøndelag og Vestland.

Midler til fartøyvern for 2022 er fordelt

Fylkesrådet har nå fordelt fartøyvernmidler for 2022. Troms og Finnmark fylkeskommunes andel av den nasjonale potten er redusert i forhold til fjorårets pott.

Får nye 9,7 millioner til Fremtidens hurtigbåt

Miljødirektoratet tildeler 9,7 millioner kroner til Troms og Finnmark fylkeskommune sammen med Trøndelag, Nordland og Vestland fylkeskommuner.

Til toppen