Aktuelt Samferdsel

Nå starter helårsfergen

Mandag 6. september blir sommerfergen mellom Brensholmen og Botnhamn en helårsferge. Det betyr daglige avganger mellom Senja og Tromsø hele året.

Gratis sykkelsjekk under Arctic Race of Norway

  På initiativ av og med støtte fra Troms og Finnmark fylkeskommune vil XXL tilby publikum gratis sjekk av sykler i Tromsø og Harstad sentrum.

Avvik i kollektivtrafikken under Arctic Race of Norway 2021

  Gjennomføringen av Arctic Race of Norway vil få konsekvenser for kollektivtrafikken i perioden 5.-8. august. Reisende oppfordres til å sette seg inn i endringene.

Status for fiskerihavnene i Troms og Finnmark

Fylkeskommunen er nærmere en konkret avtale for overtagelse av fiskerihavnene i nord, men det må ytterligere avklaringer til før vi er i mål.

Sommerferie-åpent i Ibestadtunnelen

I uke 28, 29 og 30 vil Ibestadtunnelen være åpen for fri ferdsel. Prosjektet tar sommerferie og dermed opphører kolonnekjøringa midlertidig.

750.000 kr til utvikling av Kraftkaia

Troms og Finnmark fylkeskommune har sammen med Nordland, Trøndelag og Vestland fylkeskommuner fått innvilget 750.000 kr gjennom Miljødirektoratets Klimasatsordning til å utvikle en type flytekai som er spesielt tilrettelagt for hurtigbåter med utslippsfrie energibærere.

Fylkesrådet varsler flere bussavganger i Tromsø

Fylkesrådet øker nå antall bussavganger i Tromsø. Dette gjøres i påvente av bypakke Tenk Tromsø og innføring av bompenger.

Gir lokale entreprenører muligheter

Med mindre driftskontrakter håper Troms og Finnmark fylkeskommune å tiltrekke seg små og mellomstore lokale aktører – for å skape mer konkurranse.

Reis så mye du vil i Troms og Finnmark med Sommerbilletten

Sommerbilletten skal samle hele regionen i sommer. Fra 1. juni kan du reise så mye du vil med bussene og hurtigbåtene til Troms fylkestrafikk og Snelandia i sommer.

Arktisk jernbaneforum: Stortingspolitikere fra Troms og Finnmark bidro til oppklaring

Fredag 21. mai ble det andre møtet i Arktisk jernbaneforum avholdt digitalt. I møtet bidro blant annet stortingsrepresentantene Cecilie Myrseth (Ap), Torgeir Knag Fylkesnes (SV) og Bengt-Rune Strifeldt (Frp) og deltagere fra Jernbanedirektoratet og Forsvaret til programmet.

Til toppen