Aktuelt Samferdsel

Informasjon vedrørende ras på fv 98 Smalfjordbotn, Tana

Oversiktsbilde tatt fra luften av rasstrekninga på fylkesveg 98 Steinvika - Klikk for stort bildeOversiktsbilde av rasstrekninga på fylkesveg 98 Steinvika Politiet / Johan Kristofers, SVV Her finner du oppdatert status for arbeidet på rasstrekningen.

Fylkesrådet varsler flere bussavganger i Tromsø

Fylkesrådet øker nå antall bussavganger i Tromsø. Dette gjøres i påvente av bypakke Tenk Tromsø og innføring av bompenger.

Gir lokale entreprenører muligheter

Med mindre driftskontrakter håper Troms og Finnmark fylkeskommune å tiltrekke seg små og mellomstore lokale aktører – for å skape mer konkurranse.

Reis så mye du vil i Troms og Finnmark med Sommerbilletten

Sommerbilletten skal samle hele regionen i sommer. Fra 1. juni kan du reise så mye du vil med bussene og hurtigbåtene til Troms fylkestrafikk og Snelandia i sommer.

Arktisk jernbaneforum: Stortingspolitikere fra Troms og Finnmark bidro til oppklaring

Fredag 21. mai ble det andre møtet i Arktisk jernbaneforum avholdt digitalt. I møtet bidro blant annet stortingsrepresentantene Cecilie Myrseth (Ap), Torgeir Knag Fylkesnes (SV) og Bengt-Rune Strifeldt (Frp) og deltagere fra Jernbanedirektoratet og Forsvaret til programmet.

Oppfordrer til bruk av munnbind ved kollektivreiser i Alta og Hammerfest

Troms og Finnmark fylkeskommune kommer nå med en innstendig oppfordring til bruk av munnbind for de som reiser med kollektivtransport i Alta og Hammerfest.

Første utslippsregnskap for all kollektivtransport i Troms

Kollektivtrafikken slapp ut over 40 tonn CO2 i 2020. Det skal bli verre før det blir bedre.

Nå begynner arbeidet med Tenk Tromsø

Stortingsproposisjonen «Utbygging og finansiering av Bypakke Tenk Tromsø» er nå vedtatt i Stortinget. Nå starter arbeidet med tidenes største samferdselsløft i Tromsø.

Asfalt for 300 millioner kroner

  Lukten av asfalt til rekordstore summer vil snart legge seg over fylket. 

Intelligente døgnhvileplasser

Troms og Finnmark fylkeskommune tester kunstig intelligens for å bedre forholdene til yrkessjåfører.

198 millioner til samferdselstiltak i Senja kommune

Fylkesrådet kunne i dag presentere et stort samferdselsløft for fylkesveger i Senja kommune. Tiltakene skal gjennomføres i løpet av 2021 og 2022.

Til toppen