Hurtigbåtterminalen på Finnsnes er nå åpen igjen

Klikk for stort bildeDen provisoriske tuben er borte og terminalen er åpen igjen Troms fylkestrafikk I januar ble hurtigbåtterminalen på Finnsnes stengt på grunn av omfattende fuktskader. Nå er skadene utbedret og terminalen er igjen åpen for publikum.

95 000 båtpassasjerer

Terminalen som eies og driftes av Troms og Finnmark fylkeskommune, benyttes som trafikkterminal og venterom for både hurtigbåt og buss, og har årlig omlag 95 000 båtpassasjerer.

– Finnsnes er et viktig knutepunkt i kollektivtrafikken, og vi er veldig glade for at vi endelig kan gi et godt tilbud til de som venter på båt eller buss, sier daglig leder i Troms fylkestrafikk, Kurt Bones.

Samme åpningstider

Åpningstider er de samme som før, og gjenåpningen påvirker verken avganger eller ankomster.

Mandag – Onsdag: 06:30 – 18:30

Torsdag – Fredag: 06:30 – 22:00

Lørdag: 09:00 – 17:00

Søndag: 16:30 – 21:30

Minner om reiseråd

Troms fylkestrafikk oppfordrer de som reiser til å holde avstand og vise hensyn for hverandre. Med åpen terminal mener Bones det vil være lettere for publikum å holde avstand mens de venter og ved om bord- og ilandstigning.

– Det er viktig å holde meteren. Vi har fortsatt 70 prosent kapasitet på hurtigbåtene for å sikre god avstand mellom passasjerer, og i terminalen er det merket hvor publikum kan sitte, forteller Bones.

Til toppen