Aktuelt Skole og opplæring

Ishavsbyen skole klar for bygging

Denne uken signerte fylkeskommunen og Peab Bjørn Bygg kontrakt om bygging av Ishavsbyen skole i Tromsø. Kontraktssummen er på 523 MNOK (ink. mva) og byggearbeidene starter i høst.

Årets hederspris innen fag- og yrkesopplæringen

Kjenner du til en person, organisasjon eller bedrift som har gjort en spesielt god innsats innen den yrkesfaglige utdanningen i Troms og Finnmark?

Intensivkurs i fellesfag for lærlinger og voksne høsten 2021

Ishavsbyen videregående skole, skolested Breivika starter kurs i fagene norsk, engelsk og samfunnskunnskap for lærlinger og voksene høsten 2021.

Privatisteksamen høsten 2021

Skal du ta privatisteksamen i høst må du huske å melde deg opp. Oppmelding skal skje elektronisk i Privatistportalen mellom 1. – 15. september.

Husk å bestill datamaskin til skolestart

Skal du begynne på videregående (Vg1) og trenger en bærbar datamaskin til skolestart 23. august? Da må du huske å bestille før 16. august (PC) eller 11. august (Mac).

Hjelp til ledige og permitterte

Er du permittert eller arbeidsledig og ønsker å fullføre det du mangler for å oppnå studie- eller yrkeskompetanse? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Gratis eksamensforberedende kurs for ledige og permitterte

Nettskolene i Troms og Finnmark tilbyr eksamensforberedende kurs høsten 2021. Dette er for deg som har fullført videregående opplæring, men som mangler et eller flere enkeltfag for å få bestått hele opplæringsløpet.

Økte standpunktkarakterer

  KS og fylkeskommunene har utredet hvorfor standpunktkarakterer i videregående skole våren 2020 økte.

Eksamensresultater for privatister

  De første eksamenskarakterene fra skriftlig eksamen for privatister er nå publisert på www.privatistweb.no.

10 millioner skal fordeles til bedrifter i fylket før jul

Fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) oppfordrer alle små og mellomstore bedrifter til å sjekke ut mulighetene som ligger i ordningen Bedriftsintern opplæring (BIO).

Til toppen