Aktuelt Skole og opplæring

Nettbasert opplæring for voksne

Ønsker du å fullføre det du mangler for å oppnå generell studiekompetanse? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre!

Bardufoss videregående skole 75 år!

– Gratulerer så mye med den store dagen, hilser fylkesråd for kunnskap og integrering, Bjarne Rohde (SV).

Samarbeid om kompetanseheving for arbeids- og næringsliv i nord

Torsdag 16. november inviterer Troms og Finnmark fylkeskommune utdanningstilbydere, politikere og arbeids- og næringslivsaktører til samarbeidsmøte for å drøfte fylkets udekte kompetansebehov.

Ishavsbyen skole klar for bygging

Denne uken signerte fylkeskommunen og Peab Bjørn Bygg kontrakt om bygging av Ishavsbyen skole i Tromsø. Kontraktssummen er på 523 MNOK (ink. mva) og byggearbeidene starter i høst.

Årets hederspris innen fag- og yrkesopplæringen

Kjenner du til en person, organisasjon eller bedrift som har gjort en spesielt god innsats innen den yrkesfaglige utdanningen i Troms og Finnmark?

Intensivkurs i fellesfag for lærlinger og voksne høsten 2021

Ishavsbyen videregående skole, skolested Breivika starter kurs i fagene norsk, engelsk og samfunnskunnskap for lærlinger og voksene høsten 2021.

Husk å bestill datamaskin til skolestart

Skal du begynne på videregående (Vg1) og trenger en bærbar datamaskin til skolestart 23. august? Da må du huske å bestille før 16. august (PC) eller 11. august (Mac).

Økte standpunktkarakterer

  KS og fylkeskommunene har utredet hvorfor standpunktkarakterer i videregående skole våren 2020 økte.

10 millioner skal fordeles til bedrifter i fylket før jul

Fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) oppfordrer alle små og mellomstore bedrifter til å sjekke ut mulighetene som ligger i ordningen Bedriftsintern opplæring (BIO).

Fagskolen utvikler nytt studie – Bygningsvern i Arktis

Fagskolen i Troms har fått tildelt 1,1 millioner av Kompetanse Norge til utvikling og oppstart av studie innen bygningsvern i Arktis.

Til toppen