Hjelp til ledige og permitterte

En notatbok hvor det er skrevet "Eksamen" inni, ligger på et bord sammen med en ordbok og en Mac. - Klikk for stort bilde Mathias Fareth, Alta videregående skole Er du permittert eller arbeidsledig og ønsker å fullføre det du mangler for å oppnå studie- eller yrkeskompetanse? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

– Vi ønsker å komme i kontakt med ledige og permitterte i Troms og Finnmark som ikke har fått fullført og bestått videregående opplæring, slik at vi kan kartlegge behov og planlegge aktuelle opplæringstilbud, sier fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap).

Han sier at tilbudene for eksempel kan være skoletilbud på heltid eller deltid, nettundervisning, intensivundervisning eller eksamenskurs.

Det er ingen aldersgrense for tilbudene, men dette gjelder altså for kandidater som allerede har gått i videregående opplæring, men som ikke fikk fullført og bestått med studie- eller yrkeskompetanse.

Fylkesrådsleder Mo (Ap) ber nå aktuelle kandidater ta kontakt.

– Vi håper at de som tenker at dette kan være aktuelt benytter kontaktskjemaet slik at vi får tilbakemelding på hvilke behov som finnes. Så snart vi har fått en oversikt på dette, kan vi tilrettelegge og igangsette aktuelle opplæringstilbud.

Ta kontakt

Fylkesrådslederen oppfordrer også de som kanskje ikke vet helt nøyaktig hva de mangler for å kunne fullføre og bestå, til å ta kontakt.

– Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt for å veilede deg videre. 

Han legger til at tilbudene vil være gratis.

Alle som benytter kontaktskjemaet vil bli kontaktet og få informasjon og veiledning om rettigheter og muligheter innen videregående opplæring. 

Her finner du kontaktskjema

Til toppen