Ny avdelingsleder for tannhelsetjenesten i Finnmark

Marit Nordstrand tiltrådde i stillingen 6. mars.

En kvinne i ytterklær smiler til kameraet. I bakgrunnen kan man se et moderne bygg. Bildet er tatt ute på vinterstid. Sola skinner. - Klikk for stort bildeNy avdelingsleder for tannhelsetjenesten i Finnmark, Marit Nordstrand. Sunniva Tønsberg Gaski/TFFK

Nordstrand er utdannet sykepleier med videreutdanning i psykiatrisk sykepleie, i tillegg har hun en master i offentlig ledelse.

– De første 11 årene av min yrkeskarriere jobbet  jeg som sykepleier i  hjemmesykepleie, psykiatritjenesten og  i fengselshelsetjenesten. Siden 2003 har jeg jobbet som leder på ulike nivåer i den kommunale helsetjenesten, forteller Nordstrand.

De siste årene har hun hatt overordnet lederansvar for forebyggende og behandlende helsetjenester i kommunen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaver knyttet til min nye stilling. Tannhelse er et spennende område innenfor helsetjenestene og jeg håper at jeg kan få brukt mine kunnskaper fra andre helseområder i min nye jobb, forteller hun.

Hørt mye positivt om tannhelsetjenesten i Finnmark

– Tjenesten fungerer veldig bra og det er mange dyktige medarbeidere som gir et godt tjenestetilbud til målgruppen, med et par unntak har vi nye moderne klinikker. For meg betyr dette at jeg tar over en veldreven tjeneste  og jeg tenker at dette fundamentet skal brukes til å fortsatt kunne gi og men også videreutvikle gode tjenester til våre målgrupper, avslutter den ferske tannhelselederen for Finnmark.

Nordstrand er 55 år, er gift og har tre barn. Hun har vokst opp på Skjånes i Gamvik kommune og har bodd mesteparten av sitt voksne liv i Vadsø.

Til toppen